Events & foredrag - der taler til hjertet og til hjernen ...

En god event taler til både hjertet og hjernen, - og selvom man har det sjovt, så kan man godt lære noget samtidig. Derfor er både events, foredrag og kurser opbygget således, at de både er underholdende og givende. Gå også gerne ind til vores Facebook-community omkring Irland med tips, arrangementer og historier: www.facebook.com/irish.event. 


Vi har udviklet event-koncepter til hoteller, personale- og foreningsarrangementer samt foredrag og kurser. Udover de præsenterede eksempler kan vi skræddersy en event, foredrag eller kursus til den konkrete anledning. Vi giver gerne et uforpligtende forslag til, hvad det kunne være ud fra jeres ønsker.

An Irish Evening
Forestil dig, at du sidder på en traditionel irsk pub med sand på gulvet og lugten af tørv fra ildstedet. I hjørnet spiller nogle garvede musikere på bodhran, violin og guitar, og den mørke Guinness "sætter sig" nok så smukt i pintglassene hos gæsterne. Det er den stemning, som vi forsøger at skabe med vores unikke koncept "An Irish Evening".

Irish Whiskey & Beer Tasting
Irsk whiskey og øl er helt specielt - og ofte ikke særligt kendt i Danmark. Vi arrangerer underholdende og inspirerende events, hvor vi smager på forskellige kendte og ukendte  irske whiskeys and øl, og hvor I får irske jokes og toasts med...

Foredrag
Et godt foredrag er en indlevende beskrivelse af personlige oplevelser krydret med betragtninger omkring store og små emner i verden. At tage de små ting og gøre dem universelle - og tage de store ting og gøre dem nærværende.
Jeg holder foredrag om Irland, Canada, USA, rejseoplevelser, marketing, strategi, CRM, historie, m.v.


Irsk musik & koncerter:
Vi arrangerer ofte koncerter med spændende irske bands, som vi får til Danmark og Skandinavien. Musikalsk spænder det fra trad. musik over blues/bluegrass til rock samt digte/recitation. Lad os finde det band, der passer til jeres arrangement eller spillested.