An Irish Evening - det tætteste på Irland i Danmark

An Irish Evening er et unikt event- og kulturkoncept til hoteller, foreninger, firmaer og andre større forsamlinger.Vi inviterer på en eventyrlig rejse til Irland gennem vores event-koncept "An Irish Evening". Det er en anderledes event med en vellykket blanding af flot underholdning, kulinariske nydelser og medrivende musik, som giver jeres gæster et indtryk af den helt enestående irske atmosfære "craic".
Vi skaber en stemning som sidder I på den verdenskendte pub Johnny Fox´ i Wicklow Mountains til en Hooley Night. Og efter sådan en aften ved alle, hvorfor irerne har den positive indstilling, at "en fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt"!

Medrivende musik & underholdning for alle mellem 20 -65
"An Irish Evening" er en kombination af irsk pubstemning, irsk danseshow ("Riverdance") og flotte koncerter med irske bands fra trad. til rock. Vi har altid udelukkende band fra Irland med til vores arrangementer, da det giver den helt rigtige & imødekommende irske stemning. Aftenen kan udbygges med middag, foredrag, whiskey-smagning og andre aktiviteter.
Musik og show leveres af 1 eller flere grupper, der præsenterer både den traditionelle og den moderne irske kultur. Fælles for alle grupper er den enestående vitalitet, musikaltet og livsglæde, der er så kendetegnende for Irland.

Vi leverer foredrag, drikkevarer, whiskey- og ølsmagning, m.v.
Til en irsk aften hører naturligvis lokal irsk øl som O´Hara´s, Kinnegar, Guinness eller Kilkenny samt irsk whiskey - måske som whiskey-smagning - og foredrag om Irland.
Samtidig kan vi levere markedsføring af arrangementet - både i form af færdigt materiale som flyers, annoncer og website samt konkrete aktivieteter, der sælger billetterne.
Vi kan være behjælpelige med kontakter eller simpelthen levere det hele i én samlet pakke.

Få konkret tilbud eller yderligere information
Til et af vores arrangementer blev 300 billetter udsolgt på 4 dage og ekstra aften for endnu 300 gæster blev arrangeret. Der er derfor rift om vores koncept og musikerne, og vi anbefaler, at I forespørger om ledige datoer i god tid.
Vi har stor erfaring med at organisere og markedsføre arrangementer og kan hjælpe jer med rådgivning til at få hele arrangementet til at klappe.

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere oplysninger, og glæder os til at høre fra dig.