Passionerede Irlands-kendere

Vores guider er kendt for deres meget store viden og passion for Irland. Alle har rejst mange gange i landet, og kender både de kendte og mere ukendte steder på den grønne ø.


Claus Hebor
Claus er Irlands-eksperten, der har besøgt den grønne ø mere end 400 gange siden 1991. Han er uddannet historiker og har et dybtgående kendskab til irsk historie, kultur og levevis. Desuden har han en brændende passion for Irland med dets smukke natur, musik og enestående gæstfrihed, som bliver formidlet på en utrolig levende og engageret måde, så gæsterne vil få et personligt og indgående indtryk af Irland på rejsen.
Han har desuden skrevet talrige artikler til aviser og magasiner og holder løbende foredrag om Irland, irsk kultur & mentalitet og irsk whiskey. Herudover arrangerer han irske kulturevents som "An Irish Evening", whiskeysmagning, koncerter med irske bands samt andre aktiviteter med forbindelse til Irland. Han styrer et community på www.facebook.com/irish.event med historier, arrangementer og gode tips om Irland. 
Endelig har han en del erhvervskontakter til irske virksomheder, hvor han både arrangerer virksomheds- og studiebesøg for danske virksomheder samt udfører opgaver indenfor marketing, business development og kommunikation.

Monica Erstad 
Monica er opvokset i Rungsted af en irsk mor og en dansk far og er dansk/irsk statsborger. Hendes tilknytning til Irland har altid fyldt meget, og hun lovede sin irske mormor Florence Kenny, som kom fra den lille landsby Kilkelly i Co.Mayo, at hun ville finde en vej til at "connecte" vores to lande. Monica har stadig en stor del af sin familie boende i Irland.
Derfor har Monica rejst meget i Irland for at få den irske kultur helt under huden. Hendes kærlighed og kendskab til Irland har medført, at hun ofte har mindre grupper med på Irlandsrejser, hvor fokus er den betagende natur, kultur, spiritualitet samt skønne musik - for ikke at glemme den magi, man hver især oplever i mødet med menneskene i Irland. 
Monica er specialist i at finde den oprigtige hjertelighed, som gør et dybt indtryk på de fleste, og når hun bliver mødt med en "TOP OF THE MORNING"-hilsen, ja så starter dagen bare godt. Monica er en storyteller, der formidler sin viden og begejstring for Irland, så andre får et bredt og facetteret billede af Irland og dets indbyggere.
Så med andre ord: Monicas begejstring for Irland elsker hun at dele med andre, og nyder at se, når andre også bliver ramt af samme glæde for den grønne ø.


Helle Hebor

Helle har rejst i Irland i siden 1997, og har været i stort set alle områder på den grønne ø. Hun er uvurderlig som co-guide ved større grupper, hvor hun er eminent til at holde sammen på de store grupper samt sørge for at alle kommer med på vandreturene.
Hun er vild med at vandre i den smukke natur i Irland og lytte til musikerne på den lokale pub om aftenen.