Kontakt os om Irland

Vi står til rådighed med tips, idéer og hjælp, hvis du ønsker at få mere at vide om Irland. Eller ønsker at høre mere om vores unikke grupperejser til Irland som kulturrejser, aktive rejser, gymnasie- & studierejser, whiskeyrejser, historiske rejser, m.v. baseret på vores enorme viden om Irland.


Hvis du drømmer om at opleve Irland, så har vi en række færdige rejseforslag til både individuelle og grupperejser, studierejser til gymnasier og uddannelsesinstitutioner samt teambuilding-, konference- og studierejser for virksomheder og organisationer. Vi giver også gerne tips og links til netop jeres egen rejse til Irland. Gå også gerne ind til vores Facebook-community omkring Irland med tips, arrangementer og historier: www.facebook.com/irish.event
I kan læse et foto-blog fra én af rejserne HER.

Foredrag, whiskeysmagning eller events
Vi kommer gerne rundt i Danmark for at fortælle om Irland. Om den smukke natur, dets turbulente og spændende historie og den helt enestående mentalitet og humor. Eller vi arrangerer irske events og whiskeysmagning, hvis I vil have oplevelsen helt tæt på.


Generelle spørgsmål

Vi besvarer også gerne jeres helt almindelige spørgsmål omkring Irland, dets kultur og historie, skabe relationer til irsk erhverv og virksomheder eller omkring musik, litteratur og film.  

EU´s Persondataforordningslov. Vi gemmer ingen data på personer, der besøger denne hjemmeside, og ved bestilling af rejse anvender vi kun gæsternes navne, mail, samt telf.nr. til lister til hoteller, som altid slettes efter afvikling af rejsen. Vi opbevarer dermed ingen persondata bortset fra gæsternes tilmelding på en rejse til rejsens afslutning, og alt slettes efterfølgende. Alle data opbevares på interne harddiske udelukkende med adgang af os. Hvis I har spørgsmål til dette, bedes i kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., som er ansvarlig for data i virksomheden. Læs mere her.     

Kontakt os på 3112 0077 eller pr mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi glæder os til at besvare jeres spørgsmål eller forespørgsel.