Irlands-ekspert & historiker tilbyder komplette rejser med professionel guide

Claus Hebor har i mange år både privat og professionelt beskæftiget sig med grupperejser til Irland som kulturrejser, aktive rejser, refleksionsrejser, gymnasie- & studierejser, whiskeyrejser, historiske rejser, m.v. baseret på vores enorme viden om Irland.


Den store viden fra talrige rejser bliver kombineret med en evig nysgerrighed om at udforske nye horisonter for at finde ind til at unikke, det ægte og det storslåede på destinationer i Irland.
Hvis dit rejsebureau er interesseret i færdigpakkede rejseforslag med Claus Hebor som ekspert-guide, der taler til "hjerne og hjerte", så kontakt mig for en uforpligtende snak.

Sammensætning af unikke rejser med ekspert-guide
Der er fokus på at udfordre og overraske gæsterne - det skal være spændende, underholdende og i det rigtige tempo, men også således at den rejsende kommer tilbage beriget på sjæl og legeme. Målet er at udvide de rejsendes horisont, så de får øje for rigdommen, variationen og det storslåede i verden.
Det kan alt lige fra at opleve irernes enestående gæstfrihed og musikalitet ved "meet the locals" til at tage den rejsende "off the beaten track" både geografisk, fysisk, mentalt og spirituelt eller at opsøge eventyret gennem mødet med den oprindelige befolkning. Alle rejseplaner kan laves som individuelle eller grupperejser samt med Claus Hebor som ekspert-guide. Det kan være rejser som kulturrejser, aktive rejser, gymnasie- & studierejser, whiskeyrejser, historiske rejser, læserrejser, foreningsrejser, m.v. baseret på vores enorme viden om Irland .

Irland er mit "land"
Claus Hebor har været mere end 400 gange i Irland og har opbygget et enestående kendskab til spændende og anderledes oplevelser. Det kan være en storby week-end i Dublin eller vandreferie ved den smukke vestkyst.
Jeg har været stort set over hele landet og har en mængde forskellige rejseplaner liggende - og laver gerne præcis den rejseplan, der passer til jeres kunder.

- også viden om USA og Canada
Desuden kan vi rådgive omkring oplevelser i USA og Canada - fra ranchophold på prærien over hyggelige B&Bs i Woodstock til spirituelle naturoplevelser hos indianere i Rocky Mountains eller ophold hos Amishfolket.

Artikler og blogs om Irland, Canada og USA
Claus Hebor skriver mange artikler og blogs om hans rejser og oplevelser i både Irland og andre lande. Du kan læse een af hans rejseblogs her: Blog Tæt på Irlands sjæl, juli 2014 eller rekvirere eksempler på hans rejseartikler. Hvis du er interesseret i at publicere disse - eller få skrevet en artikel præcis om en bestemt destination - er du velkommen til at kontakte os. Læs nogle af hans rejseartikler her.

Udvikling af innovative rejsekoncepter
Claus Hebor arbejder også med udvikling af innovative rejsekoncepter for rejsebureauer og virksomheder, der vil "noget andet og mere".
Samtidig kan Claus Hebor levere færdige rejseforslag, som tager udgangspunkt i værdier og holdninger,  som giver de rejsende mere end "bare rejsen". De får udvidet deres horisont - både geografisk, fysisk, mentalt og spirituelt.
Dette forudsætter tillige en præcis segmentering, således at vi rammer målgruppen i hjerte og hjerne. Herudover analyserer jeg trends og tendenser for at finde den differentiering, der er afgørende på det konkurrenceprægede marked.
Af andre områder kan jeg vurdere håndtering, kommunikation og feed-back i forhold til den valgte målgruppe.