Rejser til Irland med personlighed, hjerte & sjæl

Hvert år sender vi flere hundrede gæster til Irland med grupperejser som kulturrejser, aktive rejser, refleksionsrejser, gymnasie- & studierejser, whiskeyrejser, historiske rejser, m.v. baseret på vores enorme viden om Irland. Og hver gang siger gæsterne: "Her skal vi tilbage til!"


Det er nok den største ros, vi kan få, at vores gæster vil tilbage til Irland. Tilbage for at opleve endnu mere af den fortryllende smukke ø, der er så anderledes end andre rejsemål.
Vi har i mange år beskæftiget os med rejser med fokus på personlighed, hjerte og sjæl. Gæsterne skal have de enestående og værdigfulde oplevelser - hver gang. Den store viden fra talrige rejser bliver kombineret med en evig nysgerrighed om at udforske nye horisonter for at finde ind til at unikke, det ægte og det storslåede på destinationer i Irland.
Hvis I er interesseret i konkrete rejseforslag, der taler til "hjerne og hjerte", så kontakt os for en uforpligtende snak om jeres grupperejse - hvad enten det er en kulturrejse, aktiv rejse, gymnasierejse, studierejse, whiskeyrejse, historisk rejse e.l. baseret på vores enorme viden om Irland.
Gå også gerne ind til vores Facebook-community omkring Irland med tips, arrangementer og historier: www.facebook.com/irish.event

Sammensætning af unikke rejser
Der er fokus på at udfordre og overraske gæsterne - det skal være spændende, underholdende og i det rigtige tempo, men også således at den rejsende kommer tilbage beriget på sjæl og legeme. Målet er at udvide de rejsendes horisont, så de får øje for rigdommen, variationen og det storslåede i verden.
Det kan alt lige fra at opleve irernes enestående gæstfrihed og musikalitet ved "meet the locals" til at tage den rejsende "off the beaten track" både geografisk, fysisk, mentalt og spirituelt eller at opsøge eventyret gennem mødet med de helt lokale - og uimodståelige - karakterer. Alle rejseplaner kan laves som grupperejser i små eller større grupper.
Vi har været flere end 400 gange i Irland og har opbygget et enestående kendskab til spændende og anderledes oplevelser. Det kan være en storby week-end i Dublin eller vandreferie ved den smukke vestkyst. Vi har været over hele landet og har en mængde forskellige rejseplaner liggende - og laver gerne præcis den rejseplan, der passer til jeres kunder.

Vores mission statement: En fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt
Vores mål er at give dig mulighed for at opleve det ægte Irland og dets mangfoldighed. Vi får dig til at anvende alle sanser til at udforske natur, kultur og mennesker, - at se, høre, smage, lugte og føle den inspirerende forskellighed og den tætte samhørighed, vi alle er en del af. Du vil ikke komme til Irland som turist, men som en ven, der bygger de venskaber og kontakter, der skaber de store, unikke oplevelser. Når du møder Irland med et åbent sind og besidder den ægte nysgerrighed til at udforske, opleve og lære, vil du få de store og unikke oplevelser – ikke kun for dig selv, men også for os andre.
Vi ved af erfaring, at din aktive deltagelse i oplevelsen resulterer i større forståelse og respekt for verden omkring dig. Samtidig vil du udvide din egen horisont både mentalt, fysisk og geografisk. Det handler ikke om blot at være der og at se det, men om et grundlæggede behov for at være med - at være en del af et fællesskab.
Derfor er vores rejser til Irland en helt enestående oplevelse for vores gæster – både før, under og efter rejsen! Du bliver ikke den samme…
Vi arrangerer rejser med personlighed, hjerte & sjæl.

Vær opmærksom på, at gæster på vores rejser skal være selvhjulpne samt i normal fysisk form, hvilket mindst svarer til at man uden problemer kan gå til 3. sal på trapper. Vi har gæster fra 8 - 95 år på vores rejser, men af hensyn til de andre gæster er det vigtigt, at alle opfylder ovenstående. De opslåede rejser er derfor ikke "ældrerejser" (selvom ældre, der opfylder ovenstående, er meget velkomne), og hvis man ønsker en rejse med specielt hensyn til ældre, folk med begrænset mobilitet, o.l, så kan vi sagtens arrangere det, så blot kontakt os.

Kontakt os på 3112 0077 eller direkte til Claus Hebor på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.