Gymnasie- & uddannelsesrejser til Irland

Irland behøver ingen præsentation – for den smukke, grønne ø er perfekt til studierejser med udgangspunkt i engelsk, idræt, musik, litteratur, historie, religion og mange andre fag. Derudover er Irland et meget trygt og særdeles festligt rejsemål for eleverne. Tek. arr.: Kultur-Retur/Team-Island cvr.: 29809895.


Vi har i godt 15 år arrangeret grupperejser til Irland, herunder for gymnasier, ungdomsuddannelser, videregående- og voksenuddannelser, firmaer og organisationer. Målet for rejserne kan være studiebesøg hos irske virksomheder, kultur og musik, teambuilding, undervisning og sightseeing – og som regel en kombination.

Vi kan levere en samlet pakke!
Vi har opbygget et omfattende kontaktnet i Irland, og kan opfylde alle ønsker. Vores rejseforslag kan indeholde:
 • Fly samt evt. transport til lufthavn 
 • Bus og transport i Irland
 • Overnatning: hostel, B&B, hotel, privat…
 • Dagsture: f.eks. Wicklow, Belfast, Connemare, Aran Islands, 
 • Guidede besøg: f.eks. Brú nà Boinne, Nat. Museum, Guinness, Trinity College, Joyce Tower, m.v.
 • Virksomhedsbesøg: f.eks. IT, sociale medier, bioscience, food industry, m.v.
 • Kulturoplevelser: koncerter, digtoplæsning, kunst, evensong, m.v.
 • Naturoplevelser: An Spinc / Upper Lake, Diamond Hill / Connemare, Sugarloaf Mountain, Sky Road, KIllary Fjord, Hill of Tara, m.v.
 • Undervisning (evt. på Trinity College eller andet universitet): historie, samfundsforhold, musik, engelsk, digte, creative writing, m.v.  
 • Teambuilding: vandreture, bjergture, musikoptræden, action, m.v. 
Unikke oplevelser
Alle vores rejser er individuelt tilrettelagte, og vi er specialister i at skabe unikke oplevelser for vores grupper som:
 • Gaelic Games introduktion og træning i bl.a. hurling, gaelic football, m.v.
 • Kultur- & digteaften med lokale kunstnere
 • Riverdance kursus & opvisning
 • Fototur-/kursus med professionelle fotografer
 • Creative Writers Workshop med professionel forfatter
 • Musikundervisning bl.a. i Galway og fælles sessions med lokale bands
 • Vandreture med picnic & whiskeysmagning
… og mange andre idéer!

Indrejse for unge under 18 år
Regler fra 2016 betyder, at unge under 18 år, der rejser på studierejse til Irland, d.v.s. uden deres forældre, skal have en brev, der dokumenterer, at forældre giver lærerne tilladelse til at bringe den unge ind i Irland. Læs mere.
Unge over 18 år skal naturligvis blot medbringe pas, samt hvis de ankommer fra ikke-Schengen-lande tillige ansøge om visum.  

Vi er Irlands-eksperter!
Irlands-eksperten Claus Hebor har besøgt den grønne ø langt mere end 400 gange. Han er uddannet historiker og har et dybtgående kendskab til irsk historie, kultur og levevis. Han lægger stor vægt på at give deltagerne et indgående kendskab til Irland samt ikke mindst ”meet the locals”.
Claus Hebor har skrevet talrige artikler og holder løbende foredrag om Irland, så deltagerne vil få et særdeles indgående kendskab til Irland på rejsen.

Få et uforpligtende oplæg og pris på jeres rejse
Vi vil meget gerne komme med idéer og tilbud på jeres rejse til Irland, hvor vi tager jeres ønsker og omsætter dem til en logistisk godt gennemført og kost-effektiv rejse.
Prisniveauet for en studierejse til Irland ligger typisk mellem 2.800 – 4.500 alt inklusiv pr. deltager - afhængig af antal dage og indhold. Teknisk arr.: Ans Rejser / A+ Studierejser
Vi holder også gerne foredrag før rejsen, så eleverne er bedst forberedt på oplevelserne.Tilfredse lærere og elever
Vi får altid meget flot feedback fra både elever og lærere på vores rejser:

"Det er vores indtryk, at eleverne har taget din opfordring om åbenhed over for irerne til sig og har haft mange hyggelige snakke, diskussioner og danse(!) med de lokale på pubberne om aftenen. Deres studietur har givet dem meget ny viden om Irland og har helt sikkert også sat nogle tanker i gang om deres egen kultur og måde at møde mennesker på.
•Super hostel med gode værelser, også i forhold til beliggenheden lidt væk fra Temple Bar
•Guided walk var meget spændende og det var super med head set, så man fik alt med. 
•Guinness storehouse spændende og fagligt relevant for biologi
•Trinity college med rundvisning og biologilektion spændende og meget fagligt relevant. 
•Joyce Tower var fint, men ærgerligt at man ikke kunne høre den ellers meget vidende guide. Mikrofon er nødvendig til en stor gruppe. 
•Creative Writer’s workshop: Fagligt relevant, når man rejser med engelsk og delvist også dansk.
•Wicklow mountains: en fantastisk tur, men også en hård tur for de elever, der på den ene eller anden måde var fysisk begrænset.
•The Troubles in words and songs: Spændende oplæg og gode sange.
•Gaelic games: Spændende, sjovt og fagligt relevant. 
Marie & Tine, Nordfyns Gymnasium, sep. 2019

"Jeg ville gerne takke for turen endnu engang, og skrive at jeg var meget glad for programpunkterne. Det der særligt stod ud, var blandt andet vandreturen Wicklow Mountains og hele torsdagens program, hvor vi blandt andet havde muligheden for at spille Gaelic Games i en lokal sportsklub. Det var en unik oplevelse at komme ud og opleve noget, som er så stor en del af irernes egen hverdag og som fremhæver det stærke fællesskab der er i Irland. Samme dag var vi også til en lille "intim" koncert med to lokale irere som Claus kendte derovre. Det var to fantastiske kunstnere ved navn Stephen Smith og Enda Reilly, der underholdt med musik, sang og poetry slams. De var virkelig skønne og sammen med alle de andre musikere vi oplevede på forskellige pubber, gav de os et indtryk af hvor meget irerne værdsætter deres musikere og kunstnere."
Sørine M. Gadegaard, elev Nyborg Gymnasium, 2.D. - Dublin 2016

"Alt er forløbet helt perfekt. Du skal vide, at det du gør er ret så unikt. Du vil blive varmt anbefalet ikke blot på NG, men også på andre gymnasier, hvor jeg har gode venner. Jeg er helt ærgerlig over, at jeg går på pension til efteråret, for du er det bedste, der er sket på studietursfronten meget længe. Turen var vel planlagt, vi kom ind steder, vi ellers ikke ville være kommet, og du har hele vejen igennem været yderst hjælpsom og meget hurtig på tasterne. En tur til 12!!
Annette Vadgaard, lærer Nordfyns Gymnasium - Dublin 2015

"...en rigtig god tur.... Skemaet var planlagt helt perfekt, der var fritid nok og aktiviteterne var passene udfordrende og interessante. Det var rigtig spændende at komme ud og kigge på en highschool for at se, hvordan Irlands skolesystem fungerer, og man kunne tale med eleverne selv og stille sine egne spørgsmål. Det var sjovt at tale med dem, for de var i et specielt ”overgangsår”, som man overhovedet ikke har noget lignende til her i Danmark. Det var også rigtig godt at spille gaelic games, for det er jo en helt speciel sport til Irland, som man aldrig har hørt om i Danmark. og ved at spille dem så føler man sig en smule mere som en irer. Selv om du ikke var der hele ugen var det godt veludført, den vikar som du havde skaffet var rigtig god. Han virkede meget engageret i turen og han kunne fortælle rigtig meget om den lokal kultur og han havde endda sine egen historier, som han med glæde delte. Det var også vigtigt at han var fra Irland, for det pressede mange af eleverne til at tale engelsk, som var rigtig sundt. Så jeg vil sige mange tak for en rigtig god og godt planlagt tur. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af Irland, og det er ikke sidste gang jeg tager der til, for folket er venlige og øllen er god ;)
Jonas Krogstrup, elev Nordfyns Gymnasium - Dublin maj 2015

Elever fra Nyborg Gymnasium har lavet en blog over deres studierejse til Dublin: http://irland2d.tumblr.com/ . Se også elevernes video fra Irlandsrejse for Esbjerg Gymnasium, arrangeret af Hebor: Del 1 - Del 2 - Del 3. Og læs gymnasielærer Duncan G Maclaurin´s underholdende blog fra rejsen